Bootcamproute Scholtenhagen

Op twaalf plekken langs de route tref je in totaal 19 stoere bootcamptoestellen op je pad, variërend in moeilijkheidsgraad. En uiteraard veilig!

> Durf jij de uitdaging aan?

Bootcamptoestellen
——————

Optrekken, opdrukken, klimmen, springen…….train je kracht, conditie en behendigheid op 19 verschillende toestellen verdeeld over 12 plekken. Er staan rekstokken, klimwanden, hordes evenwichtsbalken en nog veel meer. De toestellen zijn openbaar en dus bedoeld voor iedereen, jong, oud, ouders met kinderen, ervaren, beginnend.

Instructies
———–

Welke oefeningen je kunt doen op de toestellen? Per toestel is een instructiefilmpje beschikbaar. Via de QR-code bij de toestellen en op www.bootcamproute-scholtenhagen.nl kun je de instructiefilmpjes bekijken.

runningbootcamp@av-haaksbergen.nl.

_Bootcamp-parcours Scholtenhagen is bedacht door een stel enthousiastelingen van Atletiekvereniging Haaksbergen. De realisatie is gelukt met dank aan de samenwerking met Stichting Groot Scholtenhagen, Gemeente Haaksbergen, toestel- en algemene sponsoren en een bijdrage vanuit LEADER Zuid-West Twente._

Locatie

Scholtenhagenweg 39
7481 VN
Haaksbergen

Contact

runningbootcamp@av-haaksbergen.nl