Corpus Milon Clubs

Algemeen
——–
De Milon Cirkel is leuk en je krijgt geen kans om je te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en je wisselt continu van toestel. Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau. Omdat je zo efficiƫnt traint, hoef je voor een optimaal resultaat slechts twee maal per tien dagen te trainen. De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer de vetverbranding dan een gewone fitnesstraining. De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft dertig procent meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd. Je traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kan forceren of blesseren. Vraag een GRATIS Proefsessie aan om te kijken of Milonnen iets voor je is

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Blankenburgerstraat 5
7481EA
Haaksbergen

Contact

053-47 89 334
haaksbergen@corpusmilonclubs.nl