Huisartsen Haaksbergen namens stichting Eerstelijnszorg wandelgroep

Algemeen
——–
Vanuit de huisartsenpraktijk kunnen patiƫnten op indicatie deelnemen aan een wandelprogramma. Het wandelprogramma is bedoeld voor mensen die niet zelfstandig in staat zijn om te gaan bewegen, hiervoor een duwtje in de rug nodig hebben, en bij wie het voor de aandoening die ze hebben belangrijk is om gezond te bewegen. U wandelt gedurende 5 maanden iedere 2 weken 45 minuten met een groepje gelijkgestemden onder begeleiding van een praktijkondersteuner van de huisarts en een fysiotherapeut. U gaat ervaren hoe fijn het is om te bewegen en u fitter te voelen. U wordt ondersteund om na afloop van het wandelprogramma zelfstandig het bewegen voort te zetten. Wandelt u graag mee? Bespreek het met uw huisarts.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: het wandelprogramma is bedoeld voor mensen die niet zelfstandig in staat zijn om regelmatig te bewegen, een duwtje in de rug nodig hebben, en bij wie het voor de aandoening die ze hebben belangrijk is om te bewegen.

Locatie

Uw eigen huisartsenpraktijk
Haaksbergen

Contact