Dansstudio X-Dance

Algemeen
——–
Hou jij van dansen? Heb je altijd al willen dansen en vind je het misschien een beetje eng om te starten? Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je geen ervaring hebt of zelfs moeite hebt met ritme. IEDEREEN kan leren dansen! Weet je nog niet welke dansles het best bij je past? Stuur ons een e-mail of bel ons en wij helpen je graag verder! In Haaksbergen hebben wij meerdere HipHop lessen vanaf 6 jaar en 12 jaar, modern en zelfs peuter en kleuter lessen! Op zoek naar uitdagende lessen? Neem een kijkje op ons rooster voor onze gevorderden lessen of doe auditie voor onze teams of topklassen programma!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: ja, (1e les gratis)
– 4 t/m 12: ja (1e les gratis)
– Jongeren 12 t/m 18: ja, (1e les gratis)
– Volwassenen 18+: n.v.t.
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Trompstraat 16
7482 VX
Haaksbergen

Contact

074-73 70 041
info@x-dance.nl