FYSIK, Professionals in beweging

Algemeen
——–
FIT bij FYSIK Het Fitplan is het preventieve trainingsprogramma van FYSIK. Dit programma is een combinatie van gezelligheid en intensief trainen op uw eigen niveau, gericht op het fit worden en fit blijven om lichamelijke klachten zo veel mogelijk te voorkomen. Voor aanvang wordt er een uitgebreide test afgenomen door de fysiotherapeut om een beeld te krijgen van uw huidige gezondheid. Hierbij wordt o.a. de bloeddruk, conditie, kracht, lenigheid en saturatie gemeten. De trainingen beginnen met een gezamenlijke warming up waarna een blok kracht en cardiotraining volgt. Veelal wordt er afgesloten met een spelvorm. De training wordt altijd afgesloten met een cooling down, waarna u nog gezellig kunt napraten onder het genot van een gratis kopje koffie/ thee. De leeftijd van de deelnemers varieert van begin 30 tot midden 80. Het is dus een programma voor alle leeftijdsgroepen. De eerste en tweede les zijn gratis om eens mee proef te draaien in de groep

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

lndustriestraat 44
7482EZ
Haaksbergen

Contact

053-57 42 050
info@fysik.nl

Website

Sociaal media