Studio BOX

Algemeen
——–
STUDIO BOX is een locatie waar we NIET met de mooiste en duurste apparaten trainen…. NEE!!!! Trainen doen we met het eigen lichaamsgewicht en kleine materialen!! Je kunt gaan werken aan je CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COORDINATIE en MOBILITEIT, alleen, samen of in een gezellige groep! Bootcamp, Knock Out, BBB, Spinning, PowerX speciaal voor mannen en Hiking… 7 dagen in de week zijn er workouts voor iedereen gepland! Doelgroep 16+ zowel mannen als vrouwen, getraind en ongetraind. Op dinsdag een uurtje knallen voor de jongste leden van 10 tot 16 jaar. Altijd eerst mogelijkheid tot een gratis proefles naar keuze, daarna de mogelijkheid van een 10-rittenkaart of een maandabonnement.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 10: N.v.t.
– Jongeren 10 t/m 16: Ja
– Volwassenen 16+: Ja
– 65+: Ja
– Specifieke doelgroepen: N.v.t.

Locatie

Molenstraat 69
7481GL
Haaksbergen

Contact

06-44 99 62 65
info@box-haaksbergen.nl