TC Haaksbergen

Algemeen
——–
Ons prachtige tennis en padelpark, gelegen op Park Scholtenhagen en geheel door bomen omsloten, beschikt over 5 All-weatherbanen en 2 padelbanen. TCH beschikt over een ruim houten clubgebouw, met douches en gezellige kantine). Voor de jongste beginnende jeugdleden (tot ca 12 jaar) heeft TCH laagdrempelige opstart met speelse tennisactiviteiten, door een sportbegeleidster. Doel: hoe maken we de jeugd enthousiast voor de (tennis)sport. Na de beginjaren kan overgegaan worden op meer prestatiegericht trainen, door een ervaren coach. Leden boven 18 jaar kunnen lid worden met trainingsmogelijkheden door dezelfde ervaren coach.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: Ja
– Jongeren 12 t/m 18: Ja
– Volwassenen 18+: Ja
– 65+: Ja
– Specifieke doelgroepen: N.v.t.

Locatie

Dievelaarslaantje 6
7481WJ
Haaksbergen

Contact

06 - 30 67 29 05
tchsecretaris@gmail.com