Actief Buiten

Algemeen
——–
Een ideale activiteit voor iedereen die in de natuur aan fitheid wil werken. 1 Uur stevige looptraining in groepsverband met verantwoorde opbouw en gevarieerd programma. Duidelijk anders dan het ‘gewone wandelen’. Een training bestaat uit een warming-up, afwisselende looptempo’s, kracht, lenigheidsoefeningen, goede houding en ademhalingsoefeningen. Tot slot een cooling-down en thee/ koffie om af te sluiten. Ben je fit en wil je een pittige training? Door een aantal verzwarende elementen in de training te bouwen komen ook zij die zwaarder willen trainen aan bod.

Doelgroep
———

* Kinderen 0 t/m 4: n.v.t. ↵
* Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.↵
* Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.↵
* Volwassenen 18 +: ja, 1e les gratis↵
* 65 +: ja, 1e les gratis↵
* Specifieke doelgroepen: slechthorenden 1e les gratis

Locatie

Haaksbergen

Contact

06-51 96 82 17
info@gehoord.eu