AV Haaksbergen

Algemeen
——–
Bij atletiek denk je vaak aan individueel sporten, maar bij AVH is dit zeker niet het geval! Wekelijks zijn er meer dan 300 leden actief op 20+ trainingsmomenten op en rondom onze mooie locatie op Park Scholtenhagen. Afhankelijk van je interesse en niveau kies je jouw trainingsgroepen uit. Vanaf de jeugd bieden we baanatletiek met o.a. speerwerpen en hoogspringen. Aan de slag met je conditie en stabiliteit? Sluit aan bij de loop– en/of bootcampgroepen. Voor de mindervaliden bieden we elke woensdagavond RaceRunning! Onze leden organiseren ook nog eens gave evenementen zoals regionale baanwedstrijden, Watermolenloop en de Oranjeloop. Bij alle groepen zijn 3 gratis proeftrainingen mogelijk!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: Ja, baanatletiek
– Jongeren 12 t/m 18: ja, baanatletiek en krachttraining
– Volwassenen 18+: ja, baanatletiek, hardlooptraining, krachttraining en bootcamptraining
– 65 +: ja, hardlooptraining
– Specifieke doelgroepen: gehandicaptensport (RaceRunning/ FrameRunning)

Locatie

Scholtenhagenweg 39
7481 VN
Haaksbergen

Contact

053-57 40 599
secretaris@av-haaksbergen.nl