Jeu de Boules Haaksbergen

Algemeen
——–
Jeu de Boules is een sport die is komen overwaaien vanuit Frankrijk. Daar wordt het ook wel ‘’Petanque” genoemd. In Nederland zijn er veel actieve beoefenaars van het Jeu de Boules spel. Ook in Haaksbergen hebben we een actieve groep die 2x per week samenkomt om Jeu de Boules te spelen. Dit wordt gedaan op een zevental jeu-de-boules banen die achter Het Saalmerink liggen. Na afloop wordt er, woensdags in ieder geval, koffie gedronken in het Saalmerink. Er zijn voldoende jeu de boules ballen dus meenemen hoeft niet. Tijden: Woe. 14.00 uur – 15.30 uur Zo. 10.30 uur – 12.00 uur

> Iedere Haaksbergenaar kan hier gratis aan mee doen en is van harte welkom.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: de banen zijn minder goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel

Locatie

Klaashuisstraat 9
7481EN
Haaksbergen

Contact

06-83 39 46 90

Website

Sociaal media