Krachtige Stappen

Algemeen
——–
Powerwalken Ben je graag buiten? Loop je liever niet alleen? Vind je “gewoon wandelen” niet uitdagend genoeg maar hardlopen te zwaar? Dan is Powerwalken echt iets voor jou! Powerwalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met Powerwalken hou je altijd 1 been aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: nee
– Kinderen 4 t/m 12: nee
– Jongeren 12 t/m 18: nee
– Volwassenen 18+: ja, gratis proefles
– 65+: ja, gratis proefles
– Specifieke doelgroepen: nee

Locatie

Haaksbergen

Contact

06-30142754
krachtige-stappen@ziggo.nl