Bowls vereniging Haaksbergen

Algemeen
——–
Bowls is een spel dat lijkt op jeu de boules, maar dat in de sporthal op matten van 30 meter lang en 4 meter breed wordt gespeeld. Bowlsballen hebben een speciale vorm, waardoor de bowlsbal een zogenaamde ‘curve’ maakt. Je probeert vervolgens met jouw ballen zo dicht mogelijk bij een klein balletje (de Jack) te komen. Zo scoor je punten. Bowls is een sport die door bijna iedereen te beoefenen is. Je bent in beweging maar het is niet belastend voor spieren en gewrichten en plezier staat natuurlijk voorop. De eerste 4 weken kunt u vrijblijvend kennis maken met de Bowls sport. Misschien is het de sport voor u. Wij spelen iedere dinsdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur in sporthal de Els in Haaksbergen.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Trompstraat 20
Haaksbergen

Contact

06-50917659
arie.schutten@ziggo.nl

Website

Sociaal media