Badmintonvereniging ’t Pluumke

Algemeen
——–
’t Pluumke is een sportieve en gezellige vereniging die elke donderdagavond in De Els samenkomt om lekker te badmintonnen. Vanaf 20:00 wordt er getraind, onder begeleiding van een zeer ervaren trainer. Hierna is er tijd voor diverse onderlinge potjes. Dit alles op diverse niveaus, van nieuwkomer tot (zeer) ervaren. Badminton kent een enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel en is daarmee zowel een individuele sport als teamsport. ’t Pluumke biedt badminton zowel op recreatief als op competitief niveau aan, dit laatste bijvoorbeeld met regionale wedstrijden in teamverband mixteam (minimaal 2 heren + 2 dames) en herenteam (minimaal 4 heren). Voor eenieder geïnteresseerd in badminton geldt dat er kostenloos 3 keer meegetraind c.q. meegespeeld kan worden. Dit om te bepalen of de sport iets voor hem of haar is.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Clematis 4
7483 CR
Haaksbergen

Contact

06-15 41 02 40
2098ccp@badminton.nl