Kei-Fit Haaksbergen

Kennismakingsmaand
——————

Maak 1 maand kennis met de vele faciliteiten bij Kei-Fit. We starten met een intake om de behoefte en gezondheid te bepalen. Na de intake gaan we samen bekijken welk programma het beste bij je past. Dit kan zijn fitness, groepslessen, tennis, squash.

Voor onze jeugdige sporters hebben we jeugd-fitness, judo en tennis. Na 4 weken gaan we samen evalueren om te bekijken of alles naar wens is geweest tijdens je kennismakingsmaand. De kennismakingsmaand kan gebruikt worden in de periode van september t/m december en dienen 4 achtereenvolgende weken te zijn. Een afspraak maken is gewenst.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: ja
– Kinderen 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Geukerdijk 94
Haaksbergen

Contact

053-5725233
tom@kei-fit.nl