VASH Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen

> Sporten voor iedereen met een beperking!

Algemeen
——–
De VASH bestaat al meer dan 25 jaar en biedt verschillende sporten en activiteiten aan. Meestal in een groep, een enkele keer individueel en altijd onder goede begeleiding. Er zijn zo’n 180 leden en wel 50 vrijwilligers die zorgen dat je het naar je zin hebt. De VASH geeft je het goede zetje in de rug. Bij de VASH kun je zwemmen (jeugd en volwassenen), bewegen op muziek (kinderen en jongeren), aan fitness doen, bij de Club van Vertier of aan SportiVASH (sport en spel) meedoen. Iedereen mag altijd gratis twee keer op proef meedoen!

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: ja, zie opmerking onderaan
– Jongeren 12 t/m 18: ja, zie opmerking onderaan
– Volwassenen 18+: ja, zie opmerking onderaan
– 65+: ja, zie opmerking onderaan↵
Specifieke doelgroepen voor alle mensen met een beperking.

Locatie

Verschillende sport- & beweeglocaties
Haaksbergen

Contact

06-39373461
info@vash-haaksbergen.nl