Fitness Club Buurse

Algemeen
———
Fitness Club Buurse heeft een breed aanbod. Fitness onder begeleiding, Groepslessen, Spinning, Tae-bo, Fitness circuittraining, Bootcamp, Boks en Kickboks training, Buikspierkwartiertjes, Voedingsprogramma om op een gezonde manier af te vallen, Testen bloeddruk, Body analyzer meting (gewicht, vetpercentage, spiermassa, vocht, botmassa enz.) Alle tijden, mogelijkheden en abonnementsprijzen staan op onze website. Bij Fitness Club Buurse staat persoonlijke aandacht, plezier en kwaliteit voorop. Om te kijken of je een training leuk en goed vindt, zijn de eerste 2 trainingen altijd gratis!!!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja, vanaf 8 jaar
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: individuele begeleiding van mensen met blessures of beperkingen

Locatie

De Noor 111
7481RP
Haaksbergen

Contact

06-57 00 78 86
fitnessclubbuurse@buurse.nl