Haaksbergse Toer- en Fietsclub

Algemeen
——–
Fietsen op de racefiets of mountainbike kun je uiteraard prima alleen, maar je komt er al gauw achter dat het fietsen met een groep veel leuker is. Het fietsen in clubverband stimuleert je om daadwerkelijk te gaan fietsen, ook als het weer wat minder mooi is. Bovendien kom je met de club op plekken waar je zelf nog nooit gefietst hebt. Menig lid heeft z’n eigen omgeving pas goed leren kennen dankzij de HTFC! De HTFC wil een fietsclub zijn waar leden in de leeftijdscategorie van 6 – 99 jaar een sportieve uitdaging kunnen vinden op racefiets of mountainbike. Dit doet de HTFC door fietsgroepen te creëren die op verschillende niveaus fietsen en door het organiseren van, en deelnemen aan verschillende tochten. De HTFC kiest bewust voor het toerfietsen omdat dit uitstekend aansluit bij het sociale- en gezelligheidsaspect van de club.

> Graag tot ziens bij de HTFC, de club waar een sportieve uitdaging en gezelligheid elkaar ontmoeten!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: ja, handbikers

Locatie

Bosboomstraat 17
7482 EH
Haaksbergen

Contact

info@htfc.nl