Handbalvereniging Stormvogels

Algemeen
——–
Onze handbalvereniging is een gezellige club waar je lekker in teamverband kunt sporten en daarnaast worden er leuke dingen voor kinderen en senioren georganiseerd. We hebben op dit moment 5 seniorenteams en 9 jeugdteams (vanaf 6 jaar). Handbal is een snelle en dynamische sport met veel acties en bewegingen. In de winter wordt er binnen in sporthal De Els getraind en is er op zondag de handbalcompetitie. Van april tot oktober trainen en spelen we op ons prachtige beachcourt de Greune waar we beschikken over 3 beachvelden. We trainen en spelen wedstrijden en toernooien. Iedereen kan 3 trainingen meedoen om te kijken of het wat voor je is. Daarna kan je lid worden. Het aanmeldingsformulier staat op onze website.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja (6 t/m 12 jaar)
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Kolenbranderweg 15
7482SE
Haaksbergen

Contact

06-33 14 13 87
info@hvstormvogels.nl