Getreal Training & Coaching

Algemeen
——–
Wij willen je in beweging krijgen, dit doen we binnen en buiten in de openbare ruimte met bootcamp, krachtcircuit en hardlooptrainingen. We maken gebruik van de kracht van het team, want samen sporten is zoveel motiverender! We gebruiken onze deskundigheid en ervaring om de leukste trainingen voor je neer te zetten. Of je nu net begint met sporten of al een gevorderde sporter bent, er is altijd een passende training. Plezier, afwisseling, uitdaging en motivatie, dat zul je bij ons vinden. Ons trainersteam staat voor je klaar! De eerste keer heeft u een gratis proefles.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja, 6 t/m 12 jaar
– Jongeren 12 t/m 18: ja, 12 t/m 17 jaar
– Volwassenen 18+: ja, wekelijks diverse trainingen
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: ouder/kind bootcamp enkele keren per jaar, vrienden bootcamp in de korte vakanties

Locatie

Duizendblad 9
7483AK
Haaksbergen

Contact

06-52 21 46 25
info@getrealfit.nl