In2Challenge

Algemeen
——–
In2Challenge Buitensport ‘Meer dan sport alleen’. Leer sporten te integreren in jouw leven met functional training voor je fysieke maar ook voor je bewustwording. Samen met je personal trainer maak je van iedere training een goede training met o.a. hardlopen, core stability en spierversteviging. De trainer blijft je motiveren om het maximale eruit te halen, na iedere 8 weken volgt een nieuwe training zodat je spieren getriggerd blijven. Heerlijk in de buitenlucht ‘met jouw eigen personal trainer’ individueel of in klein groepsverband gericht op jouw individuele doelen. Wat je doel ook is een goed onderbouwd trainingsschema, motivatie, doorzettingsvermogen en plezier zijn zeer van belang. De weg naar je doel is net zo van belang als je doel zelf. Meld je dus nu nog aan!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Heetpasweg 12
7482CD
Haaksbergen

Contact

06-51 54 17 12
info@in2challenge.com