Kei-Fit Judo

Judo voor kinderen
——————
Judo is een sport voor kinderen vanaf 2,5 jaar, is een speelse sport waarbij het spel van aanval en verdedigen belangrijk is, waarbij kinderen leren samenwerken, leren vertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgen. Tijdens judo lessen besteden wij veel aandacht aan onze normen en waarden waaronder samenwerken, elkaar moeten helpen, leren vallen en opstaan, doorzettingsvermogen en in een veilige omgeving. We zijn aangesloten bij Judobond Nederland en zijn in het bezit van het keurmerk

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor judo Haaksbergen zijn? Vraag dan een proefles aan en kom een kijkje nemen bij judo in Haaksbergen.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: nee
– Kinderen 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Geukerdijk 94
Haaksbergen

Contact

053-5725233
haaksbergen@kei-fit.nl