Scouting Han Jordaan

Algemeen
——–
Scouting doe je voor jezelf, je groep en voor de maatschappij. Plezier maken, jezelf leren kennen en jezelf waarderen. De grootste kracht van Scouting komt voort uit de groep. Samen met je leeftijdsgenoten bouw je b.v. een toren of loop je een route. Zo leer je van elkaars talenten en die talenten te benutten. Met humor en een goede begeleiding wordt samenwerken extra leuk! Door de normen en waarden die kinderen bij Scouting leren, zie je dat scouts bewust in het leven staan en naar elkaar en hun omgeving omkijken, kom ook kennis maken met Scouting en laat je verrassen. Er mag als mogelijk nieuw lid 3x gekeken worden bij een groep.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t
– Kinderen 4 t/m 12: ja, de Welpen.
– Jongeren 12 t/m 18: ja, de Scouts en Roverscouts.
– Volwassenen 18+: ja, leiding of begeleiding.
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Ten Vaarwerkstraat 51
7481KR
Haaksbergen

Contact

06-28 17 28 82
info@scoutinghanjordaan.nl