Wandelkring DIO

Algemeen
——–
Een pitch van 100 woorden maken voor onze Door De Weekse Wandelingenpromotie, hoe doe je dat als je nog nooit zoiets deed? Je zoekt op wat een pitch precies is en beseft: dat wordt niks. Want wandelen heeft geen WOW!-factor, wandelen is niet cool, top of hip. Het is geen enorme uitdaging, er zit geen “verhaal” achter, je kunt er je passie niet in kwijt, je krijgt er geen duizenden followers mee, nee, geen influencer die ervan rept. Waarom zou je eigenlijk wél gaan wandelen? Simpel samengevat: omdat het gezond is, gezellig is en goed voor je geest. Wandelen? Gewoon doen! Wandelen een uitdagende sport voor jong en oud, dus ook voor jou. Wandelen, wat is daar nou aan? Probeer het eens ga de uitdaging aan. Waarom ga je wandelen? Het geeft ontspanning, goed voor je lichaam, je conditie wordt beter en je bent lekker buiten bezig.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: N.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: N.v.t.
– Volwassenen 45+: Elke donderdagochtend keuze uit 5 km, 7,5 km en 10 km
wandelen door de Haaksbergse natuur
– 65+: Ja
– Specifieke doelgroepen: N.v.t.

Locatie

Molenstraat 56
Haaksbergen

Contact

06-12 07 81 93
bestuur@wkdio.nl