Sportcentrum CareFit4All

Algemeen
——–
Carefit4all is een plezierig sportcentrum voor jong en oud en is gelegen op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Dit kleinschalige sportcentrum is zes dagen per week open en kent een uitgebreid pakket aan bewegings- en fitnessprogramma’s en buitensportactiviteiten. De doelgroepen 50-plus en jongeren met een verstandelijke beperking krijgen bij ons bijzondere aandacht om fit en vitaal te blijven. De aangeboden groepslessen zijn voor alle leeftijdsgroepen. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn een professioneel, veilig, gemoedelijk en gezellig sportcentrum. Vind je persoonlijke omgang en een prettige sfeer belangrijk? Bel ons dan om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende proefles.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: ja, 14 t/m 18 1e les gratis
– Volwassenen 18+: ja, 18+ t/m 65 1e les gratis
– 65+: ja, 65+ t/m 85 1e les gratis
– Specifieke doelgroepen: ja, mensen met beperkingen 1e les gratis

Locatie

Scholtenhagenweg 29a
7481VN
Haaksbergen

Contact

06-12 62 75 69
info@carefit4all.nl