Being You

Algemeen
——–
MEDITATIE LESSEN: Mediteren is een prettige manier om tijd voor jezelf te nemen. Door deze intense ontspanning creëer je meer rust in je hoofd en in je lichaam. Je leert om die storende gedachtes en prikkels om je heen los te laten, zodat jouw eigen energie weer beter kan door stromen. Het geeft je een gevoel van vitale gezondheid en je komt krachtiger in het leven te staan. INSPIRATIE WORKSHOPS: Met thema’s die je weer licht en blij maken. Ontspanningslessen/ Bevrijden van ballast / Leven vanuit je kracht/ Mediteren met klankschalen / Energie in balans / Massage Hoofd Rug Nek Schouders / Meditatieve wandelingen.

Doelgroep
———
(deelname maximaal 4 personen)↵
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: Ja
– Jongeren 12 t/m 18: Ja
– Volwassenen 18+: Ja
– 65+: Ja
– Specifieke doelgroepen: N.v.t.

Locatie

Nachtegaalstraat 77
Haaksbergen

Contact

06-20 33 50 58
Loniabbink@gmail.com

Website

Sociaal media