Eerstelijnszorg Haaksbergen (EZH)

Wij zorgen samen dat zorgprofessionals goede zorg kunnen bieden aan de mensen in Haaksbergen, door het faciliteren van communicatie en een optimale lokale zorginfrastructuur. Wij ontzorgen zorgprofessionals in het organiseren van de zorg. Volgen ontwikkelingen en innovaties en spelen hierop in. Zodat we klaar zijn voor de toekomst. Dat leidt tot effectieve en efficiƫnte zorg.

Zorgen is het bestaansrecht van iedere zorgprofessional. Goede, doelmatige en effectieve zorg in samenwerking met zorgprofessionals wordt gefaciliteerd door de EZH. Wij doen dit door het stroomlijnen van het zorgproces en tijdig de juiste behandeling verlenen, door de juiste zorgverlener op de juiste plek.

> Samen werken in een fijn klimaat. Waar we elkaar kennen, eenvoudig weten te vinden en elkaar stimuleren.

In relatie tot het Sportakkoord en de beweegwijzer ondersteunen wij heel nadrukkelijk dit initiatief omdat bij het zorgen voor onze patiƫnten ook beweging van onschatbare waarde is. Wij zorgen voor u, u zorgt ook voor zichzelf en het zoeken naar de juiste vorm van beweging doen we samen.

Locatie

Haaksbergen

Contact