HHC Haackey | Haaksbergen Hockey Club

Algemeen
——–

Tussen het groen op Park Scholtenhagen vind je de Haaksbergse Hockey Club Haackey.
Onze hockeyhelden worden hier meerdere keren per week klaargestoomd door onze trainers, om in het weekend te knallen tijdens hun wedstrijd. Bij H.H.C. Haackey staat sportiviteit centraal, wij leren onze (jongste) leden met respect, fanatisme en doorzettingsvermogen het speelveld te betreden.
Wij zijn een echte familieclub waarbij wij veel waarde hechten aan onze gezelligheid, laagdrempeligheid en bereidwilligheid van onze leden/ouders/vrijwilligers.
Die bereidwilligheid zie je terug in al het harde werk dat onze leden, vrijwilligers, organisatie en sponsoren, de afgelopen jaren, hebben verzet om het prachtige nieuwe waterveld te realiseren. Door te hockeyen op een waterveld wordt het spel nog technischer, sneller en dynamischer: een extra uitdaging dus!
Lijkt jou dit ook leuk? Meld je dan nu op onze website aan voor een proeftraining!
Voor onze nieuwe jongste jeugd leden hebben wij een welkomspakket samengesteld, bestaande uit: een wedstrijdshirt, broek/rokje, hockeyschoenen, scheenbeschermers, bitje, sporttas en natuurlijk een hockeystick! Zo kunnen ook onze jongste hockeyhelden laagdrempelig kennismaken met deze onwijs gave sport.

Wij beseffen ons ook dat sportkleding niet goedkoop is en kinderen snel uit hun kleren groeien. Om onze leden daarin tegemoet te komen maken wij gebruik van een kledingfonds. Jaarlijks betalen onze leden een vast bedrag en wanneer je bijvoorbeeld uit je shirt/broek/rok bent gegroeid, kun je deze kosteloos omruilen bij Ter Avest voor een grotere/kleinere maat. Dat is financieel leuk, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Scholtenhagenweg 40D
7481VP
Haaksbergen

Contact

info@haackey.nl