HHC Haackey | Haaksbergen Hockey Club

Algemeen
——–
Op het prachtige Park Scholtenhagen vind je hockeyclub HHC Haackey. Doordeweeks zijn hier honderden kinderen en (jong-)volwassenen zich fanatiek aan het voorbereiden op de spannende hockeywedstrijden in het weekend. Onder leiding van onze trainers en coaches worden onze Haackeyhelden opgeleid als echte hockeytoppers, waarbij sportiviteit en gezelligheid centraal staat. Van jongs af aan worden er belangrijke waarden geleerd aan onze leden: respect, samenwerking, fanatisme en doorzettingsvermogen. Tijdens het hockeyen zie je dit duidelijk terug. Met vriend en vijand (de tegenstander, natuurlijk) geven wij een bijzondere draai aan de hockeysport. Wil jij een keer met ons meetrainen en ervaren hoe dit is? Dat kan! Kom gratis proeflessen draaien en geef je op via ‘(proef)lid worden’ op onze site.

Doelgroep
———

– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Scholtenhagenweg 40D
7481VP
Haaksbergen

Contact

info@haackey.nl