V.V. Hoeve Vooruit

Algemeen
——–
Wij zijn een voetbalvereniging in Sint Isidorushoeve. We beschikken over een geweldig mooie accommodatie met een kunstgras- en een pannaveld. Bij ons draait het om voetbal, maar uiteraard ook om saamhorigheid, sociale betrokkenheid, gezelligheid en teamgevoel. Je kunt bij ons terecht voor prestatie, maar even zo goed voor recreatie. De jongsten beginnen met kaboutervoetbal op de zaterdagochtend en er is voor iedere leeftijdsgroep, zowel voor vrouwen als mannen, een geschikt team. Onze contributie houden we graag laag. Kom eens kijken op ons complex bij gemeenschapshuis ’t Meuken of neem een kijkje op onze site.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: Kaboutervoetbal vanaf ca. 4 jaar, eerste
kennismaking met voetbal, gratis inloop.
– Kinderen 4 t/m 12: Ja
– Jongeren 12 t/m 18: Ja
– Volwassenen 18+: Ja
– 65+: Het spelen is wellicht te veel gevraagd, maar er zijn allerlei
mogelijkheden betrokken te zijn bij Hoeve Vooruit.
– Specifieke doelgroepen: N.v.t

Locatie

Beckummerweg 11
7482ST
Haaksbergen

Contact

info@hoevevooruit.nl