Voetbalvereniging HSC’21

Plezier, prestatie & professionaliteit
————————————–

Plezier, prestatie en professionaliteit zijn erg belangrijk voor HSC’21. Ieder lid kan er op zijn eigen niveau voetballen van topamateurniveau tot recreatief. HSC’21 wil een vereniging zijn waar iedereen graag komt en zich thuis voelt. Een club met een hechte familiare band, waar iedereen welkom is en waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan.

Het eerste elftal gaat voor attractief voetbal op topamateurniveau, met zoveel mogelijk een mix van spelers uit eigen gelederen en de regio. Zo heeft de club in Haaksbergen en omstreken een grote aantrekkingskracht voor spelers, vrijwilligers, publiek en sponsoren.

Accommodatie
————
Op Park Groot Scholtenhagen beschikt HSC’21 over vijf speelvelden, waaronder één kunstgrasveld. Het hoofdveld biedt plek aan 4.500 toeschouwers, 446 kunnen er overdekt zitten en circa 1.000 overdekt staan. De kantine en kleedkamers vind je direct naast het hoofdveld.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: ja
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+ : n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: topteam van jongens en meisjes van 5 tot 13 jaar die door autisme, persoonskenmerken of gedrag extra aandacht en begeleiding nodig hebben

Locatie

Scholtenhagenweg 29
7481 VN
Haaksbergen

Contact

Website

Sociaal media