S.V. Bon Boys

Algemeen
——–
Voetbalclub S.V. Bon Boys telt iets meer dan 1000 leden, bestaande uit kabouters, junioren, senioren, meiden, dames en steunende leden. Al enige jaren zijn ook de jongste spelers welkom bij het Kaboutervoetbal en de “Bon Boys Kids”, zij spelen wekelijks een onderlinge competitie. Er is een 35+ team en een 55-plussers team. De 55+ kunnen op dinsdagmorgen nog een balletje trappen zonder aan een competitie mee te doen. Er zijn ongeveer 200 senior en 550 junior voetballende leden met de focus op plezier en prestatie. Er zijn aparte meisjes en dames team. Naast de zondag is ook zaterdagvoetbal voor senioren mogelijk.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: Ja, starten bij kabouters en Bon Boys Kids
– Jongeren 12 t/m 18: Ja
– Volwassenen 18+: Ja
– 65+: Ja, dinsdagochtend 55+ voetbal
– Specifieke doelgroepen: Naast voetbal is de accommodatie op ontmoetingspark de Greune erg geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen of bijeenkomsten.

Locatie

Kolenbranderweg 11
7482SE
Haaksbergen

Contact

053-57 24 106
info@bonboys.nl