Step Team Twente

Algemeen
——–
Stepteam Twente is een sportieve vereniging, die ongeveer 50 leden telt van diverse leeftijden. De leden steppen in Hengelo, Enschede en Haaksbergen. Er wordt recreatief in groepsverband gestept vanuit diverse uitvalsbases. Er worden zowel langere als korte routes gereden. En zowel op de weg als off road. Ook wordt er door diverse leden fanatiek getraind voor de landelijke en internationale wedstrijden. Wij zijn een groep recreatieve steppers uit Haaksbergen. Steppen is een vorm van sport die voor iedereen toegankelijk is. Je werkt aan je conditie en bent lekker buiten bezig in de mooie omgeving van Haaksbergen en omstreken. Gezelligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Wat is ons doel: Er een gezellige avond van maken, waarin je nieuwe mensen ontmoet en kennis maakt met de positieve effecten van bewegen in de buitenlucht. Wil je graag wat meer conditie of lekker in de buitenlucht bezig zijn? Kom dan gezellig mee steppen. Je kunt dan ontdekken of steppen een activiteit is waar je plezier in hebt en of je eventueel lid wilt worden van Step Team Twente.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: N.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: N.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: N.v.t.
– Volwassenen 18+: Ja
– 65+: N.v.t.
– Specifieke doelgroepen: N.v.t.

Locatie

Hondelink 46
7482KN
Haaksbergen

Contact

06-10 85 69 09
ach.kamphuis@gmail.com

Website

Sociaal media