Tannash

Algemeen
——–
Meditatie cursus: door middel van geleide meditatie, fysieke oefeningen, leer je je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en ga je je fitter en vitaler voelen. Door diverse onderzoeken wordt het steeds duidelijker dat mediteren een positief effect heeft op je gezondheid. Het leert je positief denken en brengt balans in je leven. Ons doel is je te leren hoe je rustig wordt in je hoofd, hoe je stress loslaat en je lichaam te laten ontspannen. Deze meditatie wordt gegeven in kleine groepen (max 6 personen). Meditatief wandelen: Dit is een ontspannende vorm van beweging, waarbij je je dagelijks gepieker vergeet. Tijdens de wandeling stoppen we op verrassende plekjes om een moment rust te vinden en bij jezelf aan te komen.

### Doelgroep
Kinderen 0 t/m 4 • N.v.t.
Kinderen 4 t/m 12 • N.v.t.
Jongeren 12 t/m 18 • Ja
Volwassenen 18 + • Ja
65 + • Ja
Specifieke doelgroepen • N.v.t.

Locatie

Waandersstraat 11
7481LK
Haaksbergen

Contact

06-29 49 25 90
wissinkingrid@gmail.com

Website

Sociaal media