Tonego 65

> Basketbal speel je bij Tonego ’65!

Algemeen
——–
Tonego’65 biedt jou binnen een sportieve cultuur de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan. Onder de namen Hatrans Haaksbergen en Texim Tonego bouwde Tonego een roemrijk verleden op. Bouw jij met ons aan een nieuwe toekomst? Op maandagmiddag ben je van harte welkom bij de inlooptraining om 16:30hr in sporthal De Els aan de Trompstraat. Steal, dunk, score! Iedereen mag vier keer gratis mee trainen.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 5 t/m 12: ja, 4 keer gratis mee trainen.
– Jongeren 12 t/m 18: ja, 4 keer gratis mee trainen.
– Volwassenen 18+: ja, 4 keer gratis mee trainen.
– 65+: n.v.t.
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Trompstraat 20
7482VK
Haaksbergen

Contact

secretariaat@tonego65.com