Yogahuis Haaksbergen

Algemeen
——–
In de huidige tijd kan Yoga een ondersteuning zijn om onze eigen innerlijke rust te bewaken en om deze weer te hervinden. De Yoga is een manier om fysiek een sterker, leniger en soepeler lichaam te ontwikkelen; een pijler voor mentale stabiliteit. Met plezier en met respect voor het eigen kunnen ga je oefenen. Je geeft kwaliteits- tijd aan jezelf om bij te tanken, jezelf te voeden met rust en aandacht. Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld of vloeien over in ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Alles gericht op een goede opbouw van lichaam en geest. Laat je inspireren en verrassen door deze Yoga. Voor alle (jong)volwassenen en ouderen die het lijf willen onderhouden, versterken, ontspannen en geestelijk tot rust willen komen. Inzicht willen ontwikkelen hoe de ADEM een vitale schakel kan zijn voor ons TOTALE welzijn. Kortom voor iedereen, met en zonder klachten.

Proefles
——–
Aanbieding: bijdrage eerste proefles € 15,00

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: n.v.t.
– Jongeren 12 t/m 18: ja
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: ja

Locatie

Klaproos 11
7483AR
Haaksbergen

Contact

06-29 21 15 36
annemarie@yogahuis-haaksbergen.nl