Volleybal Vereniging Havoc

Algemeen
——–
Kom volleyballen bij Havoc! Volleybalvereniging Havoc is een vereniging waar gezelligheid belangrijk is zonder dat we de sportieve prestaties uit het oog te verliezen. We hebben veel verschillende teams van jeugd tot aan recreanten, voor iedereen is er plek binnen Havoc. Waarom lid worden? Wij bieden onze jeugdleden de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. 60% van ons ledenbestand bestaat uit leden die jonger zijn dan 20 jaar. Dus een goede mix tussen jong en wat ouder! Volleybalvereniging Havoc is een zeer actieve vereniging. Zo worden er ieder jaar veel activiteiten georganiseerd. Ieder seizoen trappen we af met het jeugdkamp, daarna openen we het seizoen met het Open Weekend. Dit is een weekend waarin de nieuwe teams zichzelf presenteren, wedstrijden spelen en waar een feestje wordt gevierd. Verder organiseert Havoc het jaarlijkse beachvolleybal, buurtvolleybal, het wildtoernooi en het knieperkestoernooi.

### Doelgroep
Kinderen 0 t/m 6 • N.v.t.
Kinderen 6 t/m 12 • Ja
Jongeren 12 t/m 18 • Ja
Volwassenen 18 + • Ja
65 + • N.v.t.
Specifieke doelgroepen • N.v.t.

Locatie

De Bouwmeester 2
7481LP
Haaksbergen

Contact

info@vvhavoc.nl