Yoga Balanz

Algemeen
——–
Yoga Balanz verzorgt Yoga lessen op een laagdrempelige manier die voor iedereen toegankelijk is. Leer ontspannen tijdens een fijn moment voor jezelf in een kleine groep. Je leert om weer in contact te komen met je lichaam. Hierdoor kun je beter je grenzen voelen en aangeven. Of je nu stress wilt voorkomen of ervan wilt herstellen. Yoga helpt je in balans te blijven en leert je om mild te zijn voor jezelf. Yoga houdt je gezond. Voordelen van Yoga; helpt je ontspannen, versterkt je spieren (bijv. rug), helpt je beter slapen, verbetert je balans, maakt je energieker, kan pijnklachten verminderen.

Nieuw: Yoga Nidra lessen, een diepe ontspannenden meditatie reis. Het zorgt voor een groot herstel of zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Een Yoga Nidra van 40 min staat voor 4 uur slaap. Alleen op je mat liggen en heerlijk luisteren.

Proefmaand
———-
Je kunt voor een proefmaand kiezen, dat zijn 4 lessen voor € 35,00, je kunt rustig ervaren in de verschillende lessen wat yoga inhoudt en kan betekenen voor jou.

Doelgroep
———
– Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
– Kinderen 4 t/m 12: ja (vanaf c.a. 5 jaar Yoga Kidz)
– Jongeren 12 t/m 18: n.v.t.
– Volwassenen 18+: ja
– 65+: ja
– Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Locatie

Jhr. von Heijdenstraat 13c
7481EC
Haaksbergen

Contact

06 29331539
info@yogabalanz.nl