Yogastudio Namasti

Algemeen
——–
De jnana yogalessen die ik geef, zijn bedoeld als onderzoek naar de interactie tussen lichaam, geest (emotie en het denken) en de ademhaling. Met als uitgangs punt dat alle wijsheid en antwoorden in jezelf zitten. Dit doen we door op een rustige manier lichamelijke oefeningen, ademhalings oefeningen en ontspannigs oefeningen te doen. Daarna krijg je even de tijd om te voelen wat de oefening voor je gedaan heeft. Is er warmte ontstaan bijvoorbeeld? Of komt er een emotie vrij?Dan vertel je in het kort wat er veranderd is. Zo leer je om meer inzicht te krijgen in je eigen functioneren. Ook de meditaties zijn gericht op zelfonderzoek. Zo leer je hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Oude emoties kunnen hierbij vrij komen. Hiervoor krijg je advies hoe je hier mee om kunt gaan. Ook kun je me altijd bellen als je ergens niet uit komt. Door dit inzicht word je rustiger en je krijgt meer overzicht en inzicht in jezelf en in het dagelijkse leven. Ook wordt het zelfherstellend vermogen aangesproken van lichaam en geest.

### Doelgroep
Kinderen 0 t/m 4 • N.v.t.
Kinderen 4 t/m 12 • N.v.t.
Jongeren 12 t/m 18 • N.v.t.
Volwassenen 18 + • Ja
65 + • Ja
Specifieke doelgroepen • N.v.t.

Locatie

Molenstraat 63
7481GL
Haaksbergen

Contact

06-22 33 81 84
koraalvlinder63@hotmail.com